Heidema Assurantien

Heidema Assurantien is op 1 januari 2002 ontstaan doordat alle particuliere klanten van Assurantiekantoor De Wanne hierin zijn ondergebracht.

 

Tot de particuliere assurantieproducten behoren de bij ieder wel bekende woonhuis,- inboedel- en aansprakelijkheidsverzekeringen, maar zeker ook de minder bekende rechtsbijstand,- en de ongevallenverzekering.

 

Natuurlijk zijn alle motorvoertuigen bij ons perfect te verzekeren. Dit komt doordat wij voor u de keuze kunnen maken uit ca 55 verschillende maatschappijen.

 

De sociale verzekeringen worden door de overheid steeds verder uitgekleedt. Hierdoor ontstaan gaten die vaak onopgemerkt blijven door de klant. Pas als u een beroep wilt doen op uw sociale verzekering blijkt dat  het niet goed geregeld is. Heidema Assurantien bedenkt oplossingen die deze gaten opvullen. Daarbij kunt u denken aan een nabestaandenverzekering.

 

Maar ook de oudedagsvoorziening, de risico’s van arbeidsongeschiktheid, sparen voor een studie en het plotseling werkeloos worden zijn makkelijk en betaalbaar of te dichten.

 

In een persoonlijk gesprek met een van onze adviseurs zal een inventarisatie worden gemaakt over welke risico’s verzekerd moeten worden en welke zelf gedragen kunnen worden of reeds afgedicht zijn.

 

Vraag ons om een totaalanalyse en laat uw zorgen de onze worden. 

Designed by Solca IT