Autoverzekering

Er zijn drie soorten autoverzekeringen, waarvan de WA autoverzekering wettelijk verplicht is in Nederland.

 

U kunt bij ons naast een WA verzekering ook terecht voor de aanvullende autoverzekeringen, zoals de WA Beperkt-Casco en WA Casco autoverzekering.

 

Maar let u op:

 

Een WA autoverzekering voor auto’s ouder dan acht jaar, behalve auto’s met een speciale waarde zoals een oldtimer. De WA autoverzekering dekt de aansprakelijkheid van de eigenaar, de bestuurder en/of de passagiers voor, door een met name genoemd motorrijtuig, veroorzaakte schade aan derden.

 

Een WA-Beperkt-Casco autoverzekering voor auto’s van drie/vier jaar tot acht jaar oud. De WA-Beperkt-Casco verzekering dekt naast de WA ook schade aan het eigen motorrijtuig als gevolg van een gebeurtenis die met name omschreven is in de polis. U kunt hierbij denken aan schade veroorzaakt door brand, blikseminslag, hagelschade, diefstal, storm, een botsing met loslopende dieren en ruitbreuk.

 

Een WA-Casco autoverzekering voor auto’s jonger dan drie/vier jaar. De WA-Casco verzekering dekt naast de WA en de WA-Beperkt-Casco ook schade aan het eigen motorrijtuig veroorzaakt door botsing, omslaan en slippen. Om de juiste keuze te maken, spelen uw afhankelijkheid van uw auto en uw beschikbare vermogen een rol. VerzekerVoordelig.nl helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Designed by Solca IT